Multilingual

Cognitive Behavioural Therapy

Psychologist

/ Psychotherapist

Wie ben ik: psycholoog / psychotherapeut in Warschau

Ik ben psycholoog en werk als psychotherapeute met cognitieve-gedragstechnieken. Ik werk met volwassenen die hulp en ondersteuning zoeken en met hen die geconfronteerd worden met moeilijke en stressvolle situaties.

 

Ik ben in 2011 als psycholoog afgestudeerd aan de faculteit voor Psychologie en Neurowetenschappen van de Universiteit Maastricht. Op dit moment voltooi ik mijn laatste jaar psychotherapie aan het Centre of Cognitive Behavioural Therapy (CCBT) in Warschau, Polen. Naast mijn psychotherapie-opleiding ben ik ook bezig met een promotie op het gebied van psycho-dermatologie aan de Medische Universiteit van Łodź. Ik hoop in 2016 te promoveren.

 

Ik ben van Nederlands-Poolse oorsprong en ik woon sinds 2012 in Warschau. Omdat ik in meerdere landen heb gewoond heb ik geleerd met een open blik en zonder vooroordelen verschillende situaties te bezien en te begrijpen, ook al is sprake van andere culturen of andere talen. Ik kan hulp bieden in de volgende talen die ik vloeiend spreek: Engels, Pools, Nederlands en Frans.

 

Mijn therapeutische werkzaamheden worden regelmatig getoetst en geëvalueerd door een CGT toezichthouder.

 

Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.